Акція «70 машин за 70 днів» для абонентів «Київстар»

11 листопада 2013

З 18 листопада 2013 року до 26 січня 2014 року для абонентів «Київстар» проводиться акція «70 машин за 70 днів» (далі — Акція). Акцію проводить компанія ТОВ «ВЕЛТІ УКРАЇНСЬКІ МОБІЛЬНІ МАРКЕТИНГОВІ ПОСЛУГИ». Акція — це інформаційно-розважальний інтерактивний конкурс, в ході якого учасники відповідають на запитання, що надсилаються учасникам в SMS-повідомленнях на короткий номер 900. Акція проводиться тільки для абонентів «Київстар». Правила Акцii за посиланням: http://win.kyivstar.ua/ukr_kiev_02/UA/TCs_Ukrainian.pdf.

Для того щоб взяти участь в Акції абоненту необхідно відправити SMS-повідомлення на короткий номер 900 та продовжувати відповідати за допомогою SMS-повідомлень на запитання Акції, що надходять з цього ж номеру. Вартість відправки одного SMS-повідомлення на номер 900 складає 7,00 грн., включаючи ПДВ без урахування збору до Пенсійного фонду.

Крім запитань Акції Учасники можуть скористатися Послугою Підписки та отримувати додаткові бали. Для реєстрації користування Послугою Підписки Учаснику необхідно відправити SMS-повідомлення на короткий номер 901, після чого Учасник отримує 20 балів, а також кожного наступного дня отримання додаткових балів. Вартість щоденного доступу до користування Послугою Підписки для Учасників, які відправили реєстраційне SMS-повідомлення на короткий номер 901, складає 7,00 грн., включаючи ПДВ без урахування збору до Пенсійного фонду.