Купуйте техніку OPPO та отримайте доступ до Київстар ТБ

07.04.2024

За покупку смартфонів та планшетів з усього модельного ряду торговельної марки «OPPO» у період із 7 квітня до 7 листопада 2024 року надаємо 6 місяців доступу до платформи кіно та телебачення Київстар ТБ.

Щоб стати учасником акції, купіть смартфон або планшет OPPO у будь-якому онлайн- чи офлайн-магазині на території України, окрім тимчасово окупованих територій та територій проведення активних бойових дій.

Після оплати товару ви отримаєте промокод для вільного доступу до близько 20 000 фільмів, мультфільмів, серіалів та шоу, а ще понад 400 телеканалів на Київстар ТБ на 6 місяців.

Як активувати промокод на Київстар ТБ:

1. Завантажте додаток Київстар ТБ на придбаний гаджет

2. На екрані з’явиться банер з інформацією про доступ на 6 місяців

3. Натисніть Далі та пройдіть авторизацію за номером телефону

4. Після авторизації на банері натисніть кнопку Підключити

Акція застосовується до кожної конкретної одиниці акційної продукції. Таким чином, якщо придбати дві або більше одиниць смартфонів та планшетів OPPO, доступ до Київстар ТБ надається для кожної такої одиниці та не підсумовується.

Після завершення шестимісячного періоду доступу у межах акції, учасники, що є абонентами Київстар, автоматично перейдуть на пакет Київстар ТБ Сімейний за 150 грн/міс. Плата буде стягуватися з мобільного рахунку абонента Київстар. Ви можете відключити послугу за номером 466 або у Мій Київстар.

Для учасників акції, що є абонентами інших мобільних операторів, послуга автоматично відключається, проте її можна буде самостійно підключити та оплачувати з банківського рахунку.

Дізнайтеся про умови участі, правила та зміну строків та умов проведення акції на сайті oppoua.com та support.oppo.com

Дізнатися більше про Київстар ТБ та завантажити додаток